Уредби за заварка на PVC фолио

Машините са предназначени за производство на битови изделия от меко и твърдо PVC фолио или от изкуствена кожа като канцеларски, кожгалантерийни, течни ароматизатори и други подобни. Сумарната дебелина на заваряваното PVC фолио е от 0.3 до 1.0 мм.

Уредбите УЗП 1500, УЗП 2000 и УЗП 2500 AM могат да бъдат оборудвани с подгревателна /топла/ плоча и съответните атрибути към нея за постигане на безпроблемно и много качествено заваряване на детайли от твърдо PVC фолио. Всички уредби се комплектоват с блок защита против пробив, който запазва работните инструменти /матрици/ при евентуален електрически пробив в заварявания материал. Възможна е реализация на допълнителни варианти на предлаганите машини тип УЗП според конкретни изисквания на клиентите, например: трифазно захранване на УЗП 1500 и УЗП 2000, вграждане на електромагнитен натиск и други.


Фирмата е изключителен представител на английската фирма MARSHALL COMPONENTS Ltd-www.marshallcomponents.co.uk за доставка на: -електронни генераторни лампи, -високоволтови керамични кондензатори, -мощни жични резистори в България, Русия, Румъния, Гърция, Сърбия, Македония и Косово.